Vem är personen bakom Klinik Sthlm Lasra?

Jag heter Lina, är ägare av Klinik Sthlm Lasra och är 36 år. Är verksam som laserterapeut, auktoriserad laserbehandlare av PicoPlus, avancerad inom plasma pen och har goda skills i gua sha. Jag började rätt tidigt med att intressera mig för bra hudvård och hur man förlänger den unga huden, hur man minskar rynkor, vilka stretchövningar och massage man kan göra så att ansiktet inte tyngs ned. Jag har i många år arbetat i vården, på diverse enheter och sjukhus och arbetat fram en bra och stabil kompetens. Att starta en klinik efter att varit med om att bygga upp en liten akutavdelning är ett självklart val.
Hos mig kan ni känna er trygga i er behandling.
Jag är med er på hela resan.
Från behandling, till läkning, till ditt önskade mål.

Riktiga människor, riktiga resultat

Se spektakulära före och efter bilder

Picotoning
Reducering av hudflik
Plasma shower
plasma pen. Laserbehandlingar
Plasma lift
Plasma pen. Laserbehandlingar
Plasma lift
Akne / akneärrbehandling
Plasma lift
Laserbehandling Pigmentborttagning
Tatueringsborttagning efter 1 behandling

Träffas för en konsultation?

Redo för behandling?