HUDTON•AKNEÄRR•AKNE

PICO+ AKNE MLA OCH GOLD LASER

BAKTERIEDÖDANDE OCH ÅTERUPPBYGGANDE

PicoPlus laser är en bra teknik för att behandla akneärr och post-akne-tillstånd genom att förbättra hudens struktur, minska ärr och pigmentförändringar samt ge en jämnare hudton. ”Pico” i pico laser står för picosekund, vilket är triljonsdel av sekund i pulshastighet. Kortare pulshastighet resulterar i effektivare resultat med mindre risk för sidoeffekter.

 • Akneärrbehandling med PicoPlus: PicoPlus-lasern kan användas för att minska synliga ärr som har uppstått som ett resultat av tidigare akneutbrott. Den korta och kraftfulla laserpulsen hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och främja regenerering av hudvävnad. Detta kan minska utseendet av ärr och förbättra hudens textur och ton.
 • Post-akne-behandling: Post-akne tillstånd inkluderar ofta pigmentförändringar och ojämn hudton som kan kvarstå efter akneutbrott. PicoPlus-laser kan användas för att behandla och minska dessa pigmenteringar, vilket resulterar i en jämnare hudton.
 • Behandlingsprocess: Under PicoPlus-behandlingen appliceras laserpulserna på de specifika områdena som behöver behandlas. Smärta under behandlingen är vanligtvis minimal, och ingen nedsättning av medvetandet krävs.
 • Resultat och återhämtning: Resultaten varierar beroende på individens hudtillstånd och omfattningen av ärr eller pigmentering. Återhämtningstiden är generellt kort, och de flesta kan återgå till sina dagliga aktiviteter snabbt efter behandlingen.
 • Effektivitet och säkerhet: PicoPlus-laserbehandling är känd för att vara effektiv och säker när det gäller att behandla akneärr och post-akne-förhållanden. Det är dock viktigt att det utförs av en erfaren specialist.
 • Kostnad: Priset för PicoPlus-behandlingar för akneärr och post-akne-problem kan variera beroende på omfattningen av behandlingen och antalet sessioner som krävs. Prata med en specialist för en prisuppgift och en behandlingsplan som passar dina behov.

Den största fördelen – bakteriedödande och återuppbyggande med minimal återhämtningstid

När man gör en aknebehandling med Picolaser så använder man bland annat en laserteknik focus dual dots som skapar en optisk nedbrytning (LIOB) i det djupaste hudlagret. Man skickar ned små laserstrålar i hudlagret utan att skada det översta hudlagret. Denna optiska nedbrytning är en liten skada som bidrar till cellförnyelse och ökad kollagen-och elastinproduktion vilket får huden att bygga upp sig och läka ut inflammationer. Med denna fantastiska behandling får du tillbaka balanserad. Behandlingen förbättrar även rosacea, perioral dermatit och akne.

•  Pigmentborttagning: Reducerar röda och mörka postakne pigmenteringar och ger dig en jämnare hud.
•  Bygger upp starkare hudstruktur: Behandlingen hjälper till att stimulera kollagenproduktionen och läka ut inflammationer.
•  Ärrbehandling: PicoPlus MLA laser kan effektivt behandla akneärr och andra ärrtyper, förbättra hudens textur och minska synligheten av ärr.

Varför Välja PicoPlus MLA Laserbehandling?

•  Snabba Resultat: Snabba och påtagliga resultat efter bara några sessioner.
•  Minimal Återhämtning: Med nästan ingen återhämtningstid kan du återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
•  Säker och Skonsam: PicoPlus MLA är säker och skonsam för alla hudtyper och ger minimal obehag under behandlingen.

Kontakta oss för att boka din konsultation och skapa en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov.

Boka din Laserbehandling idag

Innan behandling

Kom gärna osminkad till behandlingen

Under behandling

En liten stickande känsla

Efter behandling

En rodnad kommer att uppträda under behandlingen men lägger sig efter några timmar. I vissa fall så syns en svag rodnad i upp till 48 timmar. Du kan återgå till din dagliga hudvårdsrutin efter behandlingen. Smink går även bra att använda efter behandling.


Boka kostnadsfri konsultation

BIRKAGATAN 20, STOCKHOLM