MELASMA•SOLFLÄCKAR•HYPERPIGMENTERING•FRÄKNAR

PICO+ PIGMENTBORTTAGNING

YTLIGA OCH DJUPA PIGMENTERINGAR

Pigmentering
Tatueringsborttagning

Pigmenteringsproblematik som vi behandlar:

  • Solfläckar
  • Epidermal, dermal och vaskulär melasma
  • Åldersfläckar
  • Post inflammatorisk hyperpigmentering (PIH)
  • Nevus of Ota
  • Fräknar
  • Post akne
  • Rodnad
  • Cafe-au-lait


 

PicoPlus är en avancerad laserbehandling som används för att behandla olika typer av pigmenteringar på huden.

PicoPlus använder picosekundlaserpulser, vilket innebär mycket kortare pulser än äldre lasertekniker. Detta gör att lasern kan bryta ned pigmentpartiklar mer effektivt och skonsamt.

Användningsområden: PicoPlus kan användas för att behandla olika former av pigmenteringar i ansikte och kropp

Innan du genomgår en PicoPlus-behandling är det viktigt att konsultera med vår laserterapeut eller erfaren läkare. De kommer att bedöma din hud och skräddarsy behandlingen efter dina behov.

Behandlingsprocessen: Under en PicoPlus-behandling appliceras laserpulserna på det område som ska behandlas. Du kan känna en lätt stickande eller brännande känsla, men många patienter tycker att behandlingen är ganska bekväm.

Resultat och återhämtning: Efter en PicoPlus-behandling kan det krävas flera sessioner för att uppnå önskat resultat. Återhämtningstiden är vanligtvis kort, med minimala biverkningar som kan inkludera tillfällig rodnad och svullnad. Du bör undvika direkt solljus under återhämtningstiden och använda solskydd.

Effektivitet och säkerhet: PicoPlus är effektiv för att behandla pigmenteringar och andra hudproblem med färre biverkningar och mindre återhämtningstid jämfört med äldre lasertekniker.

Kostnad: Kostnaden för PicoPlus-behandlingar varierar beroende på behandlingsområde och antal sessioner som krävs. Du hittar prisinformation på boka direkt eller genom att kontakta kliniken.

Har du frågor om din pigmentering? Boka kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig

Hos oss kan du behandla olika typer av pigmenteringar

PIGMENTERINGAR

Picolaser är en avancerad teknik för pigmentsborttagning som används för att behandla olika typer av pigmenteringar på huden.

PicoPlus laser använder mycket korta laserpulser i picosekundområdet för att sönderdela pigmentpartiklar i huden. Denna snabba och kraftfulla teknik gör det möjligt att effektivt bryta ned pigment utan att skada omgivande vävnad.
PicoPlus laserbehandling kan användas för att behandla åldersfläckar, solskador, melasma och andra typer av oönskad pigmentering på huden.

Under behandling: Under en PicoPlus-behandling appliceras laserpulserna på det område som ska behandlas. Du kan uppleva en lätt stickande känsla, men behandlingen är relativt smärtfri och kräver ingen bedövning.

Resultat och återhämtning: Resultaten kan variera beroende på pigmenteringens typ och omfattning. Det kan krävas flera sessioner för att uppnå önskat resultat. Återhämtningstiden är oftast kort, med minimala biverkningar som tillfällig rodnad och svullnad. Solskydd och undvikande av direkt solljus är viktigt efter behandlingen.

Effektivitet och säkerhet: PicoPlus laser är effektiv och säker för pigmentborttagning med minimal risk för biverkningar när den utförs av en auktoriserad laserterapeut. Pico Plus är första picolasern som är godkänd att behandla melasma.

PicoPlus laser en avancerad och effektiv metod för pigmentborttagning som har blivit alltmer populär på grund av dess snabba resultat och minimala återhämtningstid.

Rodnad


PicoPlus laserbehandling kan också användas för att behandla akne, rodnad och rosacea.

Aknebehandling med PicoPlus: De korta laserpulserna hjälper till att döda bakterier som är kopplade till akne och minska inflammation. Dessutom kan laserbehandlingen hjälpa till att förbättra hudens struktur och minska ärrbildning som kan uppstå efter akne.

Rodnadsbehandling: PicoPlus laser kan också användas för att behandla olika typer av rodnad på huden, inklusive diffus rodnad, rosacea, perioral dermatit och kärlbristningar. Laserpulserna kan bryta ned de överflödiga blodkärlen som orsakar rodnad, vilket kan ge en jämnare hudton.

Behandlingsprocess: Under PicoPlus-behandlingen appliceras laserpulserna på de specifika områdena som ska behandlas. Smärta under behandlingen är minimal, och ingen bedövning krävs.

Resultat och återhämtning: Resultaten av laserbehandlingen för akne och rodnad kan variera beroende på individens tillstånd och behandlingsomfattning. Återhämtningstiden är kort, och de flesta kan återgå till sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Effektivitet och säkerhet: PicoPlus laserbehandling är effektiv och säker för att behandla akne och rodnad när den utförs av en kvalificerad laserterapeut.

PicoPlus laser är en mångsidig teknik som kan användas för att behandla akne och olika typer av rodnad på huden. Det är en effektiv och relativt smärtfri metod som har blivit alltmer populär för att förbättra hudens utseende och struktur.

Melasma

Den banbrytande lösningen för ojämn hudton.
PicoPlus är den senaste tekniken för att behandla melasma och den första godkända lasern för behandling av melasma, en hudåkomma som orsakar ojämn pigmentering. Med sin picosekundlaser kan PicoPlus snabbt och effektivt bryta ned de överflödiga pigmenten i huden, vilket leder till en klarare och jämnare hudton.
Upptäck fördelarna med PicoPlus:

Snabba resultat: PicoPlus levererar snabbare resultat än traditionella metoder för melasma-behandling.

Minimal obehag: Behandlingen är skonsam och ger minimalt obehag.

Färre behandlingar: PicoPlus kräver vanligtvis färre sessioner än andra alternativ och utförs i tre steg för bästa resultat
Få tillbaka din strålande hud med PicoPlus. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och komma igång mot en jämnare hudton!

Innan behandling

Kom gärna osminkad till behandlingen

Under behandling

En liten stickande känsla

Efter behandling

En rodnad kommer att uppträda under behandlingen men lägger sig efter några timmar. I vissa fall så syns en svag rodnad i upp till 48 timmar. Du kan återgå till din dagliga hudvårdsrutin efter behandlingen. Vid behandling av ytliga pigmenteringar kommer pigmentet att mörkna efter behandlingen och avlägsna sig inom 2 veckor.

STÖRSTA FÖRDELEN- MINIMAL ÅTERHÄMTNINGSTID

PICO+ PIGMENTBORTTAGNING

BIRKAGATAN 20, stockholm

Boka din behandling