PIGMENTERINGAR•AKNEÄRR•AKNE•HUDFÖRYNGRING•RODNAD

PICO+ ALL IN ONE

KOMBINATIONSBEHANDLING

Tatueringsborttagning

Pico+ all in one är den senaste kombinationsbehandlingen inom pico laser i Sverige och behandlingen är utformad hos oss på Klinik sthlm Lasra. ”Pico” i pico laser står för picosekund, vilket är triljonsdel av sekund i pulshastighet. Kortare pulshastighet resulterar i effektivare resultat med mindre risk för sidoeffekter.

  • Akne ärr
  • Porförminskning
  • Hudföryngring/ förbättring av hudstruktur
  • Minskar rynkor och fina linjer
  • Djupa pigmenteringar som melasma och PIH
  • Ytliga pigmenteringar som solskador och fräknar
  • Akne
  • Post akne
  • Rosacea och perioral dermatit
  • Rodnad

Kombinationen skräddarsys på plats för just din hy och problemområden

FÅ UT DET MESTA AV DIN LASERBEHANDLING


PIGMENTERINGAR

Picolaser är en avancerad teknik för pigmentsborttagning som används för att behandla olika typer av pigmenteringar på huden.

PicoPlus laser använder mycket korta laserpulser i picosekundområdet för att sönderdela pigmentpartiklar i huden. Denna snabba och kraftfulla teknik gör det möjligt att effektivt bryta ned pigment utan att skada omgivande vävnad.
PicoPlus laserbehandling kan användas för att behandla åldersfläckar, solskador, melasma och andra typer av oönskad pigmentering på huden.

Under behandling: Under en PicoPlus-behandling appliceras laserpulserna på det område som ska behandlas. Patienten kan uppleva en lätt stickande känsla, men behandlingen anses vanligtvis vara relativt smärtfri och kräver ingen bedövning.

Resultat och återhämtning: Resultaten kan variera beroende på pigmenteringens typ och omfattning. Det kan krävas flera sessioner för att uppnå önskat resultat. Återhämtningstiden är oftast kort, med minimala biverkningar som tillfällig rodnad och svullnad. Solskydd och undvikande av direkt solljus är viktigt efter behandlingen.

Effektivitet och säkerhet: PicoPlus laser anses vara effektiv och säker för pigmentborttagning med minimal risk för biverkningar när den utförs av en auktoriserad laserterapeut. Pico Plus är första picolasern som är godkänd att behandla melasma med sin värmespärr.

Sammanfattningsvis är PicoPlus laser en avancerad och effektiv metod för pigmentborttagning som har blivit alltmer populär på grund av dess snabba resultat och minimala återhämtningstid. Det är dock viktigt att söka råd från en erfaren specialist innan du väljer denna behandling.


RODNAD


Aknebehandling med PicoPlus: De korta laserpulserna hjälper till att döda bakterier som är kopplade till akne och minska inflammation. Dessutom kan laserbehandlingen hjälpa till att förbättra hudens struktur och minska ärrbildning som kan uppstå efter akne.

Rodnadsbehandling: PicoPlus laser kan också användas för att behandla olika typer av rodnad på huden, inklusive diffus rodnad, rosacea, perioral dermatit och kärlbristningar. Laserpulserna kan bryta ned de överflödiga blodkärlen som orsakar rodnad, vilket kan ge en jämnare hudton.

Behandlingsprocess: Under PicoPlus-behandlingen appliceras laserpulserna på de specifika områdena som ska behandlas. Smärta under behandlingen är minimal, och ingen bedövning krävs.

Resultat och återhämtning: Resultaten av laserbehandlingen för akne och rodnad kan variera beroende på individens tillstånd och behandlingsomfattning. Återhämtningstiden är kort, och de flesta kan återgå till sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.HUDSTRUKTUR

Pico MLA laserbehandling är den senaste fraktionerade laserbehandlingen. Med sitt fina sätt att jobba kan vi placera mikroskopiska hål långt ned i hudlagret där kollagen-och elastinproduktionen bildas utan att skada det översta hudlagret. När man gör en hudföryngring med PicoPlus så använder man en laserteknik focus dual dots som skapar en optisk nedbrytning (LIOB) i det djupaste hudlagret. Man skickar ned små laserstrålar i hudlagret utan att skada det översta hudlagret. Denna optiska nedbrytning är en liten skada som bidrar till cellförnyelse och ökad kollagen-och elastinproduktion vilket brukar sakta ned ju äldre man blir och får huden att tappa elasticitet. Med denna fantastiska behandling får du tillbaka spänstig och föryngrad hy. Behandlingen balanserar huden och förbättrar även rosacea, perioral dermatit och akne.

Innan behandling

Kom gärna osminkad till behandlingen

Under behandling

En liten stickande känsla

Efter behandling

En rodnad kommer att uppträda under behandlingen men lägger sig efter några timmar. I vissa fall så syns en svag rodnad i upp till 48 timmar. Du kan återgå till din dagliga hudvårdsrutin efter behandlingen.

STÖRSTA FÖRDELEN- MINIMAL ÅTERHÄMTNINGSTID

PICO+ ALL IN ONE

BIRKAGATAN 20, stockholm

Boka din behandling