HELA FÄRGSPEKTRAT•FÄRRE BEHANDLINGSTILLFÄLLEN

TATUERINGSBORTTAGNING

PICOPLUS

Det ska vara enkelt att ta bort en tatuering. Nu kan du halvera dina behandlingar (om inte mer) med den effektivaste lasern för tatueringborttagning i Stockholm. Vi använder oss utav Lutronics PicoPlus. Senaste picoteknologin och garanterat bra resultat.
Picoplus är lika effektiv på svarta som på flerfärgstatueringar och på alla hudfärger. Innan vi påbörjar en behandling har vi alltid en kostnadsfri konsultation antingen på plats, över mail, sms eller facetime. 

Man bör låta minst 8 veckor gå mellan behandlingarna för att kroppen ska hinna ta hand om bläcket. 

För cover up så kan du tatuera det behandlande området efter 8 veckor.
För en ny tatuering så måste du tyvärr låta det gå minst 12 veckor innan vi kan behandla den.

Antal behandlingar

På konsultationen lägger vi upp en behandlingsplan för dig. Du får möjlighet att ställa alla frågor samt vetskap om hur laserbehandlingen går till. Vi ser även över vilka förväntningar du har med behandlingen. Hos oss är det viktigt att du känner dig trygg i din behandling.

Antal behandlingar beror på hur längesedan du gjorde din tatuering, vem som gjorde den, placering och ditt egna medicinska tillstånd. Det bör gå minst 8 veckor mellan behandlingarna. Du betalar per behandling.

Inför din behandling:

Bedöva tatueringen 40 minuter innan din behandling och slut om med tegaderm eller plastfolie. Emla eller tapin finns att köpa receptfritt på apotek. 
Förbered gärna is hemma så att du kan kyla det behandlade området för att minska risken av blåsbildning. Vårdande kräm skickas med från kliniken som du ska smörja 2 gånger om dagen tills tatueringen läkt.

Under behandlingen:

Tatueringborttagningen går fort att utföra. Du kan känna en viss brännande känsla på området så bedöva området gärna för en behagligare behandling. Kylande omslag läggs på direkt efter behandling för att lindra.

Efterbehandling:

En svidande smärta uppstår när bedövningen släpper men den förvinner oftast efter 30-60 minuter. Skydda området med kompress i 48 h. Undvik att blöta ned området i 48 h.

Läs mer om tatueringsborttagning

Vänta inte

Boka kostnadsfri konsultation

VIKINGAGATAN 8, STOCKHOLM