Mesoterapi

Plasma shower är en stark behandling för total hudföryngring (strömbehandling). Den verkar genom att öppna upp cellförbindelsen som finns i huden för att skapa en maximal absorption av mesoterapiprodukter. Absorbationen sker ned till det undre hudlagret som traditionellt skulle ha injicerats eller implementeras med nålar. Behandlingen steriliserar även bakterier vid kontakt både på huden och djupare i porerna, detta ensam kommer omedelbart att minska ytterligare bakteriell akne, det lugnar och främjar läkning för att behandla aktiv och närvarande akne. Vi skräddarsyr produkter efter din hudtyp och problemområden. Din hy lämnas maximalt återfuktad, vitaminberikad, friskare och mer balanserad. Plasma shower är en riktig mirakelbehandling och din hud får ett glow som slår många andra behandlingar. 

Steg 1: Rengöring av ansikte och hals 
Steg 2: Kemisk peeling Aha 23% för att få bort döda hudceller 
Steg 3: Plasma shower behandling med utvalda mesoterapi produkter efter din ålder, hudtyp och problemområden. 
Steg 4: Lugnande ansiktsmask 

Efter behandling startar hudens förnyelseprocesser i 2 månader. Aktiv ökad cellförnyelse och ökar tillverkningen av det naturliga kollagen som håller huden spänstig.

Behandlar: 
Rynkor och fina linjer 
Påsar och mörka ringar under ögon 
Trött och livlös hy 
Slapp hy i ansiktet, haka och hals 
Akne och porer

Inför behandling:

Kom gärna osminkad 

Under behandlingen:

En svag stickande känsla kan kännas under första delen av behandlingen. Efter det kommer det kännas som en behaglig massage.

Efter behandling:

Du kommer att ha en rodnad i ansiktet men den lägger sig efter några timmar. Fortsätt gärna att återfukta huden efter några timmar. Byt örngott och var noggrann med att endast använda rena produkter, handdukar och smink efter behandling.

Var noga med spf.


Vänta inte

Boka kostnadsfri konsultation